Bine ati venit
Bine ati venit

Totul despre mastile venetiene

Mastile de carnaval nu au fost inventate de venetieni. Ele vin din epoci trecute, facand parte din toate culturile, sub diverse tematici, forme si tehnici. Cu toate acestea, maestrii italieni le-au conferit un nivel de prezentare foarte ridicat, datorita manierei artistice si modului profesionist de lucru. Culorile, contururile, volumele, dar si materialele folosite (macrame, strass-uri, perle, foglia d’oro, pasmanterie, craquellet, etc.), le recomanda drept unele din cele mai elitiste produse ale artei papier mache sau cartapesta.

Demersul de fata este o provocare, adresata nu artistilor, ci tuturor persoanelor care vor sa-si depaseasca propriile limite. Acestea nu sunt datorate lipsei talentului sau indemanarii, ci mai degraba neincrederii in flacara artistica ce palpaie inlauntrul fiecaruia. Ca ea nu si-a facut simtita caldura si lumina, se datoreaza lipsei unei deschideri reale spre adancurile firii. Acolo, in locuri ascunse propriei puteri de patrundere, se afla minunile creative omenesti, sadite de Unicul Creator, inca de la inceputul tuturor lucrurilor.

Odata cu dezvaluirea secretelor unei indeletniciri dintre cele mai ermetice, lucrarea noastra initiatica va va deschide larg portile increderii de sine. Veti fi uimiti sa constatati ca orice persoana aflata in deplinatatea facultatilor mentale, poate accede la podiumul excelentei, cu o singura conditie: sa doreasca aceasta performanta! Noi nu vom face decat sa va indrumam, pas cu pas, spre un taram minunat, acela al descoperirii unor abilitati nestiute.

Am initiat aceasta actiune in urma observarii unui fenomen psihologic: foarte multe persoane implinite profesional, social si familial, sufera o frustrare pe care adesea, nu si-o pot explica! Existenta li se pare banala, terna. Cu atat mai mult cu cat in jur stralucesc nulitati si staruri de un prost gust aparent comic, dar in esenta, jenant si de-a dreptul tragic! Dorind si altceva, intuind ca pot face si altceva, continua sa ramana cantonate intr-o nemultumire surda fara sa-si dea seama de cauza acesteia! Noi, cunoascand motivatia, oferim remediul! Acesta este deschiderea spre taramul artistic, si nu unul oarecare!

Experienta exceptionala pe care v-o propunem nu se va incheia odata cu finalizarea unei masti splendide. Ea va fi pasul spre eliberarea de propriile inhibitii, trecerea peste limite autoimpuse. Va demonstra ca oricine isi poate depasi conditia “vietuitorului”, gasind in sine-si forta “creatorului”. Mastile de carnaval constituie un domeniu artistic extrem de vast! Atat datorita volumetriei faciale, generatoare de expresii atat de diverse, dar mai ales pentru nenumaratele feluri in care pot fi decorate. Superba lume a formelor, culorilor si expresiilor, constituie o reala evadare din platitudine!

 Tour Rashnov pensiunea
pensiunea

Copyright © 2010 pensiunearasnov.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. | site map | Mobzine Romania